Productie 2013 ‘Zotte Bompa’s’

Productie 2013 'Zotte Bompa's'

Na het succes van Kaas (2012) en De Revisor (2011) koos Kaproenken in 2013 opnieuw voor een daverende klucht, ‘Zotte Bompa’s’ van Peter de Kemel.

De regie was in handen van stadgenoot Gilbert Piceu die zelf een verleden heeft als acteur en regisseur bij het toneelgezelschap Were-di Oostkamp.

Drie oudere mannen – een gepensioneerde marktkramer, een wat ruige visser op rust en een hippe overjaarse playboy – belanden op dezelfde dag in een rustoord waar ze al meteen overhoop liggen met een bazige zuster die er de scepter zwaait met haar strenge huisregels. Wanneer ze samen de lotto winnen en kort nadien alle drie nog verliefd worden op de nieuwe beeldschone dokteres uit het home, wordt hun rustige leventje helemaal overhoop gehaald en gaan de poppetjes pas echt aan het dansen. Knotsgekke taferelen wisselen af met herkenbare situaties.

Cast:
Romain Roose, Daniël van de Vijver en Paul Willaert kropen in de huid van de drie bompa’s. De overige rollen werden vertolkt door Lore Appels, Rolandt Bonny, Claudine Brodeoux, Kinia Cornette, Mireille Catry, Heidi Deberdt, Annie Decorte, Annie Devos, Vincent Duflou, Michel Forrest, Dries Gilliaert, Arnold Ingelbrecht, Jeannine Kemel, Jenny Meesschaert, Serge Montoye, Mireille Nollet, Dorine Vandecasteele, Jean-Pierre Vandierendonck, Carline Vereecke, en Robert Zwaenepoel.

De Zotte Bompa's Pers Artikel

Scroll naar boven