Recept voor een moord

In een kantoor van een verzekeringsmaatschappij groeit de spanning.
Antoine die zich het grootste deel van de tijd op zijn werk bezighoudt met het schrijven van misdaadromans heeft een verhouding met collega Sybil, de vrouw van boekhouder Gerard. Zou deze laatste lont geroken hebben? Gerard heeft Antoine namelijk gevraagd of die voor hem eens het perfecte moordscenario wil schrijven. Antoine is in alle staten. Allerlei insinuaties van Gerard overtuigen hem er steeds meer en meer van dat hij en Sybil wel eens het doelwit zouden kunnen zijn van zijn perfect moordscenario. Op de koop toe waarschuwt een waarzegster voor de eerstkomende volle maan. Als er dan bij toeval in een naburige firma tijdens een feestje een secretaresse wordt vermoord en er op Antoine’s kantoor eveneens een feestje wordt aangekondigd op vrijdag de dertiend en dan nog bij volle maan slaan bij Antoine de stoppen door. Tijdens het feest stelt hij wanhopig alles in het werk om zichzelf en Sybil veilig te stellen. Tot hij, te laat, ontdekt dat Gerard iets helemaal anders van plan was, of toch niet…

Voor de regie van ‘Recept voor een moord’, een komedie van John Vermeulen deed Kaproenken beroep op van Guido Vanloo.
Guido zit na ‘Familietrekjes’ (2015) en ‘Ze houden van elkaar’ (2018) voor de derde maal in de regiestoel bij Kaproenken.

Cast:
Niko Lebeke (als Antoine Cools, kantoorbediende), Natacha Lebeke (als Denise Cools, de vrouw van Antoine), Arlette Ingelbrecht (als Mevrouw Berquin, moeder van Denise)
Dries Gilliaert (als Gerard De Laet, boekhouder), Lore Appels (als Sybil De Laet, de vrouw van Gerard)
Marc Melis (als Adriaansen, bureauchef),
Ann Vanryckegem (als Sabrina, schoonmaakster), Koenraad Blontrock (als Louis Verkammen, huisbewaarder)
Michiel Matthys (als Van Aalst, politieinspecteur)

Scroll naar boven