Productie 2019 ‘Druk Bezet!’

Productie 2019 'Druk Bezet!'

‘Druk Bezet!’

Plaats van een woelige avond is het appartement van een uitgever van kinderboeken, Filip Marker.

Terwijl de flat wordt ingericht door de extravagante decorateur Antonio Spenlo, maakt Filips vrouw Johanna zich klaar voor een avondje uit met haar man. Aan haar vriendin Linda heeft ze -met tegenzin- zopas toestemming gegeven om de flat voor één keer te gebruiken om er haar minnaar te ontmoeten.

Terzelfdertijd staat Filip Marker met evenveel tegenzin dezelfde gunst toe aan zijn zakenpartner Hendrik, de man van Linda, die het appartement ook wil gebruiken voor een amoureus rendez-vous!

Maar ook decorateur Spenlo wil hoe dan ook “overwerken” die avond, want als de kat van huis is….kan hij zich bezig houden met het dienstmeisje Sylvie!

En net die avond komt juffrouw Van Dam ,een successchrijfster, op bezoek en ten allen prijze moet vermeden worden dat ze weet krijgt van de slippertjes, want anders gaat een miljoenencontract niet door!

Kortom, stof genoeg voor een gezellig, ontspannend en vrolijk avondje uit!

De regie was in handen van Arnold Lernout die al in 2011 De revisor, in 2012 Kaas en in 2014 De ingebeelde zieke regisseerde.

Cast:
Koenraad Blontrock (als Hendrik Deloddere), Annie Decorte (als Johanna Marker), Vincent Duflou (als Filip Marker), Arlette Ingelbrecht (als Olivia Helena Van dam), Jean Leemans (als Antonio Spenlo), Johanna Snauwaert (als Linda Deloddere), Daniël van de Vijver (als Walter Pampelaere), Stefanie Van Eeghem (als Sylvie Hauser) en Caroline Vanoverschelde (als Karolien Wildeling).

Foto Druk Bezet!
Scroll naar boven