Productie 2018 ‘Zij houden van elkaar’

Productie 2018 'Zij houden van elkaar'

‘Ze houden van elkaar’ is de vertaling van het Franse toneelstuk ‘Ils ‘s aiment’ (1996) van Muriël Robin en Pierre Palmade.
Dit stuk werd in 2013 bekroond tot ‘Beste komedie ooit’ door Watch en Listen.

De regie was opnieuw in handen van Guido Vanloo die drie jaar geleden voor Kaproenken ook al het succesrijke stuk ‘Familietrekjes’ regisseerde.

‘Ze houden van elkaar’ is een pittige en grappige, soms hilarische maar altijd herkenbare relatiekomedie. In het leven van een koppel wisselen door de jaren heuglijke gebeurtenissen af met twisten en misverstanden. In een tiental losse taferelen wordt aan de kijker een spiegel voorgehouden van het wel en het wee in het leven van een getrouwd paar tot aan de uiteindelijke ‘verzoening’. Speciaal is dat de rollen van het koppel in elk tafereel vertolkt worden door andere acteurs en actrices.

Cast:
Koenraad Blontrock, Claudine Brodeoux, Enzo Conson, Krista Dekeyser, Mireille Catry, Stephanie Coudeville, Annie Decorte, Vincent Duflou, Michel Forrest, Dries Gilliaert, Arlette Ingelbrecht, Sonja Jacobs, Wilfried Kemel, Niko Lebeke, Jean Leemans, Romain Roose, Johanna Snauwaert, Daniël van de Vijver, Dorine Vandecasteele, Roland Vandenbussche, Meggie Vermeire, Paul Willaert

Foto Zij Houden Van Elkaar
Scroll naar boven