Productie 2015 ‘Familietrekjes’

Productie 2015 'Familietrekjes'

Na het succes van ‘De ingebeelde ziekte’ (2014) en De zotte bompa’s (2013) koos Kaproenken dit jaar voor ‘Familietrekjes’. Deze komedie is een vertaling van het Engelse stuk ‘It runs in the family’ één van de klassiekers van Ray Cooney.

Voor de regie van “Familietrekjes” deed Kaproenken voor de eerste maal beroep de Oostendse regisseur Guido Vanloo.

Dr. David Van Den Bergh bereidt zijn speech voor om een congres van collega- neurologen toe te spreken als een oud-vriendin ten tonele verschijnt en hem vertelt dat ze samen een dochter hebben van achttien. Het meisje bevindt zich aan de receptie van het ziekenhuis en is op zoek naar haar vader. David, ondertussen al jaren gelukkig getrouwd, wil kost wat het kost vermijden dat Bieke, zijn vrouw, dit verneemt. Het resultaat is een hectische dag, een rollercoaster vol hilarische misverstanden, waarin collega’s van David en ziekenhuispersoneel tegen heug en meug worden meegesleurd en het ziekenhuis getransformeerd wordt in een waar gekkenhuis.

Cast:
Claudine Brodeoux, Mireille Catry, Annie Decorte, Francesca Demarest, Annie Devos, Vincent Duflou, Michel Forrest, Jean Leemans, Romain Roose, Daniël van de Vijver, Dorine Vandecasteele, Meggie Vermeire en Paul Willaert.

Pers Artikel Familie Trekjes

Scroll naar boven