Welkom bij toneelgroep Kaproenken

Toneel Oudenburg

Met zijn allen blikken de Kaproenen meer dan tevreden terug op de productie van “Metje Pit” die we omwille van corona tot drie maal toe hadden moeten uitstellen.
Er was weer leute en plezier en onder de spelers en medewerkers werden nieuwe vriendschapsbanden gesmeed. Daar doen we het trouwens ook voor, want Kaproenken is niet alleen maar een toneelvereniging. Kaproenken is één grote toneelfamilie .
Maar “Metje Pit” betekent ook wat een keerpunt bij Kaproenken.

Na 45 jaar voorzitterschap met 49 toneelproducties, 39 toneelrollen, 1 musical, 3 Arnoldusevocaties, 4 toneelstukken en deelname aan een telenovelle geeft onze voorzitter en medeoprichter van de Kaproenen, Paul Willaert de fakkel door aan Vincent Duflou.

Paul met zijn kompaan Jaak Devriendt (later nog verrijkt met andere bestuursleden) zorgden ervoor dat sinds 1976 (op de voorbije coronajaren na) toneel weer vaste voet kreeg in Oudenburg. Ontelbaar zijn de vele uren en dagen die Paul, bijgestaan door zijn vrouw Lieve, in de weer was voor Kaproenken. Je moet het maar doen en dit 45 jaar lang.

Namens alle Kaproenen van harte dank voor die 45 jaren gepassioneerde inzet voor het Oudenburgse toneel .

Nieuwe voorstelling !

Productie December 2022 : “Acht Vrouwen”

In december 2022 brengt Kaproenken het stuk “Acht Vrouwen” in een regie van Karl Leroy.
Karl Leroy die we nog kennen van het stuk “De Spaanse Vlieg” dat we brachten in 2017, maakte een eigen bewerking van het stuk “Huit femmes” van de Franse toneelschrijver, auteur en regisseur Robert Thomas.

affiche voorstelling 'Acht Vrouwen'

Boek hier uw tickets

Scroll naar top